eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

A Fradinál a Bajnokok Ligája idején volt ekkora érdeklődés

A Ferencváros szombat délután a vendég Jászapáti ellen kezdi meg az NB II-es labdarúgó-bajnokság következő idényét. Lipcsei Péter csapatkapitány szerint az élvonalból való kizárás ellenére akár 13 ezer szurkoló is lehet a meccsen.

"Nehéz lesz megemészteni, de várom a mérkőzést, főleg, hogy az összes bérlet elfogyott, úgyhogy újabbakat kell nyomtatni" - mondta az InfoRádióban Lipcsei Péter a Fradi csapatkapitánya.

A játékos szerint tavaly 200-300 bérletet adtak el, idén már túl vannak a 4.000-5.000-en.

"A pénztáros szerint ilyen őrület utoljára a Bajnokok Ligája szereplés idején volt" - tette hozzá Lipcsei Péter.

Bántja a büszkeségét

A csapatkapitány bevallotta: egy picit bántja a büszkeségét, hogy a másodosztályú csapatok ellen kell pályára lépnie, de tartozik annyival a klubnak, hogy mindenképpen maradnia kell.

"Nagyon sok jót kaptam a Ferencvárostól és a szurkolóktól is, hozzájárultak ahhoz, amivé lettem, nekem kötelességem volt, hogy a bajban is a Ferencváros csapatkapitánya legyek" - hangsúlyozta Lipcsei Péter.

Ha minden jól megy, augusztus 31-ig megkapják a tartozásokat - tette hozzá.

A focista elmondta: a klub vezetése vállalta, hogy augusztus 31-éig kifizetik a játékosokkal szemben fennálló tartozásokat.

Ebbe a focisták még az előző bajnokság végén beleegyeztek, annak érdekében, hogy a Fradi indulhasson az NB I-ben - jegyezte meg Lipcsei Péter, hozzátéve: arra semmilyen garanciát nem adott a vezetés, hogy a jövőben is idejében megkapják a fizetésüket.

A csapatkapitány szerint most az volna a legfontosabb, hogy minden játékos csak a mérkőzésre koncentráljon, de ez, sajnos, nem így van, mert nincsenek a szerződések aláírva. Lipcsei Péter ennek ellenére optimista, bízik abban, hogy a vezetés megoldja a problémákat.

A vezetésé a felelősség

A Ferencváros labdarúgócsapata mindent megtett azért, hogy bent maradjon az NB I-ben - hangsúlyozta a csapatkapitány annak kapcsán, hogy a problémákért a vezetőséget okoló nyilatkozatai miatt Ináncsy Miklós bírálta őt.

Lipcsey Péter szerint az FTC elnökének igaza van abban, hogy a játékosoknak csak azzal kell foglalkozniuk, hogy gólt lőjenek, kitart azonban a mellett, hogy a vezetésnek nem az utolsó egy hétben kellett volna kapkodva próbálnia szponzort szerezni.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×