eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Elmaradt a Ferencváros-Honvéd meccs

A folyamatos havazás miatt elmaradt a Ferencváros-Honvéd NB I-es labdarúgó-mérkőzés.

Dubraviczky Attila játékvezető a fél 12-re tervezett kezdés előtt úgy nyilatkozott, hogy a pálya talaja ugyan megfelelő, de nem lehet látni a vonalakat, így pedig nem kezdhetik el a mérkőzést.

A szervezők megpróbálták letakarítani a fontosabb területeket, de fél óra elteltével kiderült, hogy erre nincs esély, mivel továbbra is folyamatosan havazik.

Horváth K. József, a Ferencváros kommunikációs igazgatója azt mondta: tíz perccel dél előtt még úgy volt, hogy el lehet kezdeni a találkozót, 12 óra után pár perccel azonban a játékvezető arról tájékoztatta a klubokat, hogy nem rendezik meg a mérkőzést.

Döntését azzal indokolta, hogy jelenleg ugyan láthatók a vonalak, de semmi jele annak, hogy csökkenne a hóesés intenzitása, így pedig nem lehet korrekt körülmények között végigjátszani a mérkőzést.

Horváth K. hozzátette, hogy a vasárnapi találkozóra megváltott jegyek a pótmérkőzésre is érvényesek lesznek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×