eur:
395.07
usd:
365.52
bux:
65379.62
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Vért és könnyeket ígért az új főnök

Minden eddiginél keményebb fellépést helyezett kilátásba az elkényeztetett futballsztárokkal szemben Fernando Martin, a Real Madrid hétfőn megválasztott új elnöke. Az első áldozat Ronaldo lehet, aki kimaradt a hétvégi keretből.

A Real Madrid a héten kinevezett új elnöke megtartotta székfoglalóját a csapat előtt. A királyi gárda játékosai - köztük a négy brazillal, Roberto Carlos-szal, Ronaldóval, Cicinhóval és Robinhóval - egytől-egyig részt vettek a mintegy 40 perces tájékoztatón.

Fernando Martín közölte: megbízik a csapatban, majd külön felhívta a játékosok figyelmét a jövő heti, Arsenal elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő-visszavágóra. (Az első mérkőzésen Madridban nyert az angol csapat 1-0-ra.)

Vége e gyöngyéletnek

Korábban az új elnök keményen fogalmazott: "Véget ért a galaktikusok gyöngyélete. Nem milliomosok, hanem kiemelkedő futballisták kellenek a csapatba, akik a nap 24 órájában a klubot szolgálják. Szemrebbenés nélkül kirúgok bárkit".

Az 58 éves ingatlanvállalkozó, aki tízpontos listájában többek között saját fegyelmi bizottság felállítását javasolta.

Az új főnök szerint pénzben ezután sem lesz hiány, a királyi gárda bárkit meg tud vásárolni, ez azonban a kinevezendő edzőtől függ.

Valamit biztosan nyernek

"Vagy az elődöm által elküldött Vicente del Bosque vagy más irányításával jövőre biztosan nyerünk valamit. Felépítem minden Real-rajongó álomcsapatát" - fogadkozott Martin.

A lemondott Florentino Perez csaknem hatéves regnálása alatt az együttes kétszer nyert bajnoki címet (2001, 2003), egyszer Bajnokok Ligáját (2002), egy alkalommal Klub Világkupát (2002), kétszer Spanyol Szuperkupát (2001, 2003) és egyszer Európai Szuperkupát (2002). 2003 óta azonban semmilyen trófeát nem gyűjtött be a világ leggazdagabb futballklubjává vált Real Madrid.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×