eur:
395.09
usd:
370.83
bux:
65054.54
2024. április 19. péntek Emma

Szépen búcsúzott a Győr a BL-től

A már kiesett Győr hazai pályán 31-29-re nyert a dán Aalborg ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportmeccseinek záró fordulójában. A magyar bajnok a KEK-ben folytathatja.

Győzelemmel búcsúzott a Győr a női kézilabda Bajnokok Ligájától. Róth Kálmán vezetőedző együttese a csoportmeccsek záró fordulójában 31-29-re nyert a vendég dán Aalborg ellen.

A meccs elején meglehetősen feszültnek tűnt a győri együttes, Görbicz Anitáék támadásban pontatlanul, kapkodva játszottak, míg védekezésben elsősorban a dánok beállósával gyűlt meg a bajuk. A 15. percben már öt góllal vezetett az Aalborg (4-9).

A folytatásban összeszedettebbé vált a Győr, Bradeanu és Görbicz vezérletével sikerült felzárkóznia, így a szünetre mindössze egygólos hátránnyal vonulhatott az öltözőbe (16-17).

A fordulás után néhány percig felváltva estek a gólok, a győriek védekezése azonban egyre jobbá, szorosabbá vált, az Aalborg játékosai pedig fokozatosan elbizonytalanodtak. A magyar bajnok a 41. percben átvette a vezetést (22-21), majd tovább növelték az előnyt.

Görbicz Anita 12 gólig jutott, a Győr pedig végül két góllal nyert. A csapat Kupagyőztesek Európa Kupája negyeddöntőjében folytathatja.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×