eur:
395.77
usd:
372.85
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Ismét utolsó előtti lett a magyar sílövőnő

A női sílövők 7,5 km-es sprintszámában a francia Florence Baverel-Robert lett aranyérmes a torinói téli olimpián. Gottschall Zsófia a 83 fős mezőnyben 82. lett.

Ismét legyőzte chilei riválisát, így a női sílövők 7,5 km-es sprintszámában is utolsó előtti lett Gotschall Zsófia. A 15 km-es viadalon szintén utolsó előtti magyar versenyző ezúttal a fekvő és álló lövészetnél is háromszor rontott, így összesen hatszor 150 méteres büntetőkört kellett pluszban teljesítenie, eredménye pedig a 81. hely megszerzéséhez volt elegendő.

A dobogó felső fokára a francia Florence Baverel-Robert állhatott fel. A 31 éves győztes hibátlan lövészetének köszönheti sikerét, ugyanis a mögötte második svéd Anna Carin Olofsson egy lövőhibája és ezáltal a plusz 150 méter futás ellenére is csak 2,4 másodperccel maradt el tőle. A harmadik az ukrán Lilija Efremova lett.

A végső sikerre esélyesebbnek tartott német és norvég versenyzők gyengébben lőttek, míg az oroszok visszafogott futóteljesítményük miatt nem szereztek érmet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×