eur:
394.34
usd:
370.5
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Kinevezték Lászlót Csabát a Sopron élére

Ami nem sokkal ezelőtt még csak lehetőség volt, mostanra ténnyé vált: László Csabát kinevezték a Sopron labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjára. A szakember szerződése fél plusz egy évre szól.

László Csaba vezetőedző és segítője, Vass László irányítja a jövőben a Sopron labdarúgócsapatát. A klub hétfői közleménye szerint erről a többségi tulajdonos Vizer László Máriusz már az éjszaka megegyezett meg a két szakemberrel, akikkel a hétvégén befejeződő olaszországi edzőtáborozást után fél plusz egyéves szerződést köt az egyesület.

A két edző legutóbb a Ferencvárosnál dolgozott, a fővárosi klubtól a gyenge eredmények miatt november 8-án menesztették őket. László csabáék hétfő estére érkeznek meg a héten még Olaszországban edzőtáborozó csapathoz.

A soproni együttes Selymes Tibor irányításával kezdte meg a téli felkészülést, ám Vizer múlt kedden az addigi szakmai igazgatót, Nagy Tamást nevezte ki helyére. Két nappal később azonban az edzőtáborban Nagy Vizer kifejezett kérése ellenére sem volt hajlandó elküldeni a keretből a csapatkapitány Bagoly Gábort, sőt, jelezte, szakmai és morális okokból nem vállalja tovább a tréneri munkát.

Bagoly mellett még három játékos, Csordás Csaba, Fehér Zoltán és Horváth András is elhagyta a gárda táborát. A klubvezetés úgy döntött, hogy a négy futballista átadólistára kerül, megfelelő ajánlat esetén bármelyikük eligazolhat a Soprontól.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Június 9-én arról is döntünk az európai parlamenti választáson, hogy egy Európa nélküli víziót támogatunk, vagy éppen egy erősebb Európa-víziót – mondta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az Európai Egyesült Államok előnyeiről, a Magyar Péter-jelenségről és az esetleges miniszterelnök-jelöltségéről is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×