eur:
392.64
usd:
366.03
bux:
66508.74
2024. április 26. péntek Ervin

Felállt a padlóról a Real Madrid

A Real Madrid a szerdai kiütéses kupavereség után 2-0-ra győzött a Bilbao otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 23. körében. A fővárosiak ezzel a sikerrel előreléptek a tabella második helyére, és ott is maradhatnak, ha a Valencia vasárnap otthon nem győzi le az élen álló Barcelonát.

Amikor a Real Madridnál már-már mindenki elhitte, hogy megoldódtak a problémák, a királyi gárda 6-1-re kikapott a Zaragoza otthonában a labdarúgó Spanyol Király Kupa elődöntőjében.

A katasztrofális vereség után hazájában a Realnak már csak a bajnokságra kell koncentrálnia, hiszen a 23. forduló előtt mindössze egy pont választotta el a második helyen álló Valenciától.

A madridiak ezúttal semmit nem bíztak a véletlenre, Robinho már az ötödik percben megszerezte a vezetést a Bilbao otthonában. A feszült hangulatú találkozón a brazil csatár gólja után a hosszabbításig csak sárga lapos jelzéssel kerültek be játékosok a jegyzőkönybe, majd egy tetszetős vendégtámadás után Raul Bravo állította be a végeredményt (2-0).

A Real Madrid ezzel az idegenbeli sikerrel előrelépett a tabella második helyére, és ha a Valencia nem győzi le a listavezető Barcelonát, akkor Juan Ramon López Caro vezetőedző gárdája a következő fordulóig biztosan meg is tarthatja ezt a pozíciót. A rangadó vasárnap este kilenc órakor kezdődik a Mestallában.

Szombaton a Real Madrid bilbaói fellépése előtt két meccset játszottak a Primera Divisiónban: az Osauna 1-1-es döntetlent ért el a vendég Zaragoza ellen, a Sevilla pedig 4-0-ra győzött a Cádiz pályáján.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×