eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 23. szombat Tekla

Mandarinillatú Sarapova

Immár exkluzív parfüm is viseli a tenisztudásáról és szépségéről egyaránt ismert Maria Sarapova nevét. Jelenleg azonban legfeljebb ez vigasztalhatja a 18 éves orosz teniszezőt, mert az Australian Open elődöntőjében kikapott Justine Henin-Hardenne-től.

A Szibériában született, de már hosszú ideje Floridában élő Maria Sarapova volt az első orosz teniszező, aki a világranglista élére került. Amikor 2004-ben megnyerte a wimbledoni tornát, végleg kilépett az Anna Kurnikova-féle „inkább szép, mint jó játékos” kategóriából.

Ismertségét jelzi, hogy amikor az amerikai Forbes magazin 2005-ben összeállította a világ legbefolyásosabb teniszezőinek listáját, ő került az első helyre, megelőzve többek között a szinte verhetetlen svájci Roger Federert.

A sorrend felállításánál pénzügyi és ismertségi szempontokat vettek figyelembe.

Pénzügyileg biztosan nem áll rosszul Maria Sarapova, a reklámszerződésekből évente mintegy 20 millió dollárra tesz szert, ami mellett a teniszezéssel szerzett tornadíjak is eltörpülnek.

Ehhez az összeghez tehet még hozzá a nevét viselő parfüm, amelynek illata a leírás szerint a friss, édes mandarinéra emlékeztet.

Korábban a legendásan csinos argentin teniszezőről, Gabriela Sabatiniről neveztek el parfümöt, de Andre Agassinak és Carlos Moyának is volt saját kölnije.

Ugyanakkor szakmájában az utóbbi időben elhagyta Maria Sarapovát a szerencse: utolsó három Grand Slam tornáján egyaránt az elődöntőben esett ki. Ezúttal a belga Justine Henin-Hardenne győzött ellene 4-6, 6-1, 6-4-re.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×