eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 24. vasárnap Gellért, Mercédesz

Lemondott Furulyás János az egyesület elnöki posztjáról

A csütörtöki elnökségi ülésen bejelentette lemondását Furulyás János, a Ferencvárosi Torna Club elnöke. A posztra Sipos Jenő, a vám- és pénzügyőrség kommunikációs vezetője a legesélyesebb.

Lemondott Furulyás János, az FTC elnöke. A klubvezető a csütörtöki elnökségi ülésén jelentette be, hogy távozik posztjáról, és egyben jelezte, hogy nem kíván részt venni a hétfői közgyűlésen.

Az elnök megbízatása január 31-én járt volna le. Furulyás Jánost az utóbbi időben rengeteg támadás és kritika érte a klub anyagi helyzetével, továbbá a labdarúgócsapat gyenge szereplésével kapcsolatban.

Furulyás János elmondta, hogy már májusban jelezte, hogy a lejáró elnöki mandátumomat nem akarja hosszabbítani. Az okokról egyelőre nem beszél. Furulyás János hozzátette, hogy a labdarúgócsapatot működtető részvénytársaságban betöltött elnöki tisztségétől egyelőre nem vált meg. A folytatásról a cég közgyűlése dönt.

Az elnök utódjaként több ismert név is felvetődött: Sipos Jenő, a vám- és pénzügyőrség kommunikációs vezetőjének, Sugár Andrásnak, a T-Mobil egykori első emberének, Jakabházy László egyetemi docensnek és Papp Albertnek, a vízilabda-szakosztály volt elnökének neve is.

A klub számára létfontosságú az Üllői úti hat plusz kéthektáros, állami tulajdonú terület értékesítése, de az egyetlen befektetőjelölt ajánlatát még nem fogadta el a Kincstári Vagyoni Igazgatóság, ezért előfurdulhat, hogy a hétfői elnökségi ülésen még nem választanak elnököt, és az MLSZ-hez hasonlóan egy ad hoc bizottság irányítja az egyesületet.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
Több tízezren tüntettek Madrid utcáin a katalán szeparatisták amnesztiája ellen

Több tízezren tüntettek Madrid utcáin a katalán szeparatisták amnesztiája ellen

Több tízezren tüntettek vasárnap Madrid utcáin, tiltakozva a katalán tiltakozva a katalán függetlenségi pártok amnesztiakövetelése ellen a spanyol konzervatív Néppárt (PP) által szervezett megmozduláson. Alberto Núnez-Feijóo pártelnök a demonstráció során alkotmányellenesnek nevezte, hogy a korábban elítélt katalán szeparatisták amnesztiát kaphassanak, miután véleménye szerint a szavazók a júliusi parlamenti választásokon "nem az alkotmányos rend megváltoztatására voksoltak".

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×