eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 23. szombat Tekla

A Barcelonában sem Ronaldinho a legjobb?

Ronaldinho futballtudásához csak egyvalami mérhető: a szerénysége! Az aranylabdás világklasszis ezúttal azt mondta, hogy még a Barcelonában sem ő a legjobb futballista.

Ronaldinhónak eddig sem kellett a szomszédba menni egy kis szerénységért, de most valószínűleg mindenkit meglepett. A Barcelona sztárja a hamburgi Player magazinnak úgy nyilatkozott, hogy még a Barcelonában sem ő a legjobb játékos.

"Teszem, amit tudok, mások pedig azt teszik, amit én nem tudok" - mondta a 25 éves brazil csillag, aki visszafogottsága miatt klubtársai körében is rendkívül népszerű.

A klasszis szerint nagy teher lesz a nyári németországi vébén a brazil válogatotton, mivel hazájában csak a világbajnoki cím az elfogadható eredmény.

"Nálunk nehezen viselik, ha a csapat rosszul játszik vagy kikap" – tette hozzá Ronaldinho, aki a nemzeti csapton belül uralkodó baráti hangulatban látja a siker zálogát.

A selecao irányítója nyilatkozott házasságon kívüli gyermekéről is, aki táncosnő édesanyjánál lakik Brazíliában.

"Nagyszerű érzés apának lenni, és szeretnék a fiammal több időt tölteni, de jelenleg a pályafutásom egyik legfontosabb szakaszában vagyok" - mondta Ronaldinho.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×