eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 23. szombat Tekla

Kiesett az Arsenal

Kiesett az Arsenal a labdarúgó angol Ligakupából, miután csak 2-1-re győzött a Premier League-ben újonc Wigan ellen, amely így idegenben lőtt góllal bejutott a cardiffi döntőbe.

Az egygólos hátrányból induló Arsenalban José Antonio Reyes az első félidőben, 0-0-nál büntetőt hibázott. A londoni támadások a 65. percben jártak eredménnyel, amikor Thierry Henry fejessel egyenlítette ki összesítésben az állást.

A rendes játékidő nem hozott döntést, a hosszabbítás második félidejének elején viszont Robin van Persie jól eltalált szabadrúgásgóljával már az Arsenalt juttatta előnyhöz.

Már-már mindenki elkönyvelte az Arsenal továbbjutását, amikor a 119. percben érkezett a korábban számos helyzetet kihagyó Jason Roberts, és belőtte a Wigant a döntőbe.

A Wigan története során először jutott be egy kupasorozat döntőjébe. A másik ágon szerda este 21 órától játsszák a Blackburn Rovers-Manchester United mérkőzést.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: Milák Kristóf szenved

Sós Csaba: Milák Kristóf szenved

A tervek szerint az olimpiai bajnok úszó Milák Kristóf már az egy hónap múlva esedékes budapesti Világkupa-versenyen medencében lehet - jelezte az InfoRádiónak Sós Csaba szövetségi kapitány. Arról is beszélt, hogy januártól elsősorban az olimpiai A-szintes versenyzők kapnak támogatást.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
Windisch: hosszú távon a magas reálbér-növekedés nem fenntartható a termelékenység javulása nélkül

Windisch: hosszú távon a magas reálbér-növekedés nem fenntartható a termelékenység javulása nélkül

Az Állami Számvevőszék elnöke, Windisch László, a Közgazdász-vándorgyűlésen tartott beszédében érintette a gazdaság aktuális kérdéseit, különös tekintettel az inflációra és az Állami Számvevőszék szerepére a jövőbeni gazdasági fejleményekben. Az elnök szerint a magas nyomású gazdaság helyett más irányba kellene lépéseket tenni, javítani kellene a termelékenységet és a GNI-hoz hasonló mutatókat is figyelni kell a GDP-fókusz helyett. A jegybanki veszteségtérítés ügyében szerinte még hosszú szakmai vitákra lesz szükség.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. szeptember 23. 13:00
×
×
×
×