eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 24. vasárnap Gellért, Mercédesz

Casillas szerint López Caro maradhatna

Iker Casillas, a Real Madrid labdarúgócsapatának kapusa azt szeretné, ha a következő szezonban is Juan Ramon López Caro irányítaná az együttest. A posztra az elmúlt hónapokban több sztáredző neve is felmerült.

Nem javasol edzőváltást a Real Madridnál Iker Casillas, a királyi gárda első számú kapusa. A futballista szerint Juan Ramon López Caro rendkívül jó szakemberről, aki hosszú ideje a Real Madridnál van, így jól ismeri a klub légkörét.

Casillas úgy látja: hasonló az eset, mint a futballistáknál, hiszen egy hazai játékosnak sokkal könnyebb beilleszkedni, mint annak, aki külföldről érkezik.

Caro december 4-én vette át a fővárosi alakulat irányítását a brazil Vanderlei Luxemburgótól, és a kezdeti nehézségek után egyre inkább magára talál a spanyol gárda. A Real Madrid az elmúlt hat bajnokiján nem szenvedett vereséget, így a negyedik helyre lépett előre a tabellán, ráadásul a nemzeti kupában is jól szerepel.

A kapus szerint olyan edzőre van szükség, aki bízik a játékosok képességeiben, ezért nyugodtan léphetnek pályára. Casillas azt mondta, hogy a spanyol tréner éppen ilyen.

Luxemburgo távozása óta több sztáredző neve is felmerült a madridi klubnál, mint például Fabio Capellóé vagy Ottmar Hitzfeldé. A Juventust irányító Capello állítólag felforgatná az együttest, több sztárt elküldene, ezzel párhuzamosan 160 millió euróért igazolna.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
Több tízezren tüntettek Madrid utcáin a katalán szeparatisták amnesztiája ellen

Több tízezren tüntettek Madrid utcáin a katalán szeparatisták amnesztiája ellen

Több tízezren tüntettek vasárnap Madrid utcáin, tiltakozva a katalán tiltakozva a katalán függetlenségi pártok amnesztiakövetelése ellen a spanyol konzervatív Néppárt (PP) által szervezett megmozduláson. Alberto Núnez-Feijóo pártelnök a demonstráció során alkotmányellenesnek nevezte, hogy a korábban elítélt katalán szeparatisták amnesztiát kaphassanak, miután véleménye szerint a szavazók a júliusi parlamenti választásokon "nem az alkotmányos rend megváltoztatására voksoltak".

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×