eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 23. szombat Tekla

Las Vegasban bokszolhat Csonttörő

Hosszas huzavona után eldőlt, hogy március 25-én, Las Vegasban lesz a Jorge Rodrigo Barrios-Nagy János világbajnoki címmérkőzés.

Több mint féléves tárgyalássorozat után bejelentették, hogy Nagy János március 25-én, Las Vegasban csap össze a címvédő argentin Jorge Rodrigo Barriosszal a Boksz Világszervezet nagypehelysúlyú világbajnoki övéért.

Magyar bokszoló még soha nem szállt ringbe Las Vegasban világbajnoki összecsapáson. A mérkőzésről szóló szerződést február 3-án írják alá a felek New Yorkban.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: Milák Kristóf szenved

Sós Csaba: Milák Kristóf szenved

A tervek szerint az olimpiai bajnok úszó Milák Kristóf már az egy hónap múlva esedékes budapesti Világkupa-versenyen medencében lehet - jelezte az InfoRádiónak Sós Csaba szövetségi kapitány. Arról is beszélt, hogy januártól elsősorban az olimpiai A-szintes versenyzők kapnak támogatást.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
Windisch: hosszú távon a magas reálbér-növekedés nem fenntartható a termelékenység javulása nélkül

Windisch: hosszú távon a magas reálbér-növekedés nem fenntartható a termelékenység javulása nélkül

Az Állami Számvevőszék elnöke, Windisch László, a Közgazdász-vándorgyűlésen tartott beszédében érintette a gazdaság aktuális kérdéseit, különös tekintettel az inflációra és az Állami Számvevőszék szerepére a jövőbeni gazdasági fejleményekben. Az elnök szerint a magas nyomású gazdaság helyett más irányba kellene lépéseket tenni, javítani kellene a termelékenységet és a GNI-hoz hasonló mutatókat is figyelni kell a GDP-fókusz helyett. A jegybanki veszteségtérítés ügyében szerinte még hosszú szakmai vitákra lesz szükség.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. szeptember 23. 13:00
×
×
×
×