eur:
392.79
usd:
366.69
bux:
66389.01
2024. április 25. csütörtök Márk

Ismét megsérült Lisztes Krisztián térde

Tovább folytatódik Lisztes Krisztián kálváriája: a volt válogatott futballistának ezúttal hat hetet kell kihagynia. A középpályás 2004 áprilisa óta alig játszik.

Ismét megsérült Lisztes Krisztián, a német Bundesligában szereplő Mönchengladbach labdarúgója. A klub honlapjának beszámolója szerint a játékosnak ismét a térde rakoncátlankodik, és emiatt pénteken megműtötték a bal lábát.

A 30 éves Lisztes Krisztiánnak hat hétig pihennie kell, csak márciusban kezdheti újra az edzéseket. A volt válogatott középpályás 2004 tavaszán - akkor még a bajnok Werder Bremen meghatározó futballistájaként - keresztszalag-szakadást szenvedett a bal térdében, majd csaknem egy évig nem játszhatott.

Visszatérése után nem kapott sok lehetőséget a brémaiaknál, így a nyáron a Mönchengladbachhoz igazolt. A kiscsapatban a szezon elején keveset, később még annyit sem játszott. A válogatottban sérülése óta nem szerepelt. Lisztes Krisztián a Werder Bremen előtt évekig a Stuttgartban játszott, a két együttesben összesen 201 meccsen 20 gólt szerzett a Bundesligában.

Címlapról ajánljuk
Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

A Liverpool – különösen fájó ez a Vörösök híveinek – éppen a városi rivális Everton elleni vereséggel, szerdán szinte minden esélyét elveszítette a győzelemre az Arsenallal és a Manchester Cityvel vívott hármas harcban. Az Ágyúsok előnye három pont négy fordulóval a zárás előtt, ami a jobb gólkülönbség miatt valójában négy. A City két mérkőzéssel kevesebbet játszott náluk, de a vesztett pontokat tekintve az előnye öt pont Szoboszlai Dominik csapatával szemben.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×