eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Elhunyt Zavadszky Gábor

Életének 32. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt Zavadszky Gábor, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi középpályása, a ciprusi Apollon Limassol játékosa. Hrutka János, a válogatott menedzsere úgy nyilatkozott, hogy az orvosok a boncolás után sem tudták pontosan megmondani a játékos halálának okát, ez vasárnap a szövettani vizsgálat után derülhet ki.

A szakemberek továbbra is tüdőembóliára és szívinfarktusra, illetve ezek együttes hatására gyanakodnak. Annyit közöltek, hogy a halál pénteken este hat és fél nyolc között állt be.

Hrutka János korábban elmondta: Zavadszky Gábor pályára lépett egy szerdai bajnoki mérkőzésen, amelyen szalagszakadást szenvedett, ezért kórházba vitték. Később hazament, majd pénteken ismét kivizsgálásra hívták be az orvosok.

Frikszosz Szavvidesz, az egyesület szóvivője azt mondta, hogy a halott játékosra a csapat orvosa talált rá a lakásán. Az orvos azután ment el Zavadszky Gáborhoz, hogy többször is hiába próbálta meg telefonon elérni.

A szóvivő közölte: a középpályás fájdalomcsillapítót szedett a sérülése miatt.

Az Apollon bejelentette, hogy kegyeleti okokból elhalasztják a THOI Lakatamia elleni bajnoki mérkőzést.

Zavadszky Gábor itthon a Ferencvárosban, a Dunaferrben és az MTK-ban is játszott, és mindhárom klubbal bajnok lett.

Zavadszky Gábor tagja volt annak az FTC-nek, amely a magyar klubcsapatok közül egyedülálló módon bejutott a Bajnokok Ligájába 1995-ben, és ott volt az atlantai olimpiát megjárt csapatban is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×