INFORÁDIÓ 

2018. március 21. szerda
Benedek

Kiütéses sikerrel zárult az MTK-ifik londoni túrája

Infostart / InfoRádió
Nemcsak veretlenségét őrizte meg az MTK U17-es labdarúgócsapata londoni túrája harmadik meccsén, hanem imponáló játékkal, 5-0-ra győzött a Chelsea ellen.

A londoni csapat ugyan valamivel fiatalabb játékosokkal akarta felvenni a versenyt az MTK 16-17 éves tehetségeivel, de ezen a meccsen óriási volt a különbség a két gárda között.

Az agárdi Sándor Károly Futballakadémia együttese a Balikó - Gál, Szekeres, Lengyel, Présinger - Kákonyi, Nagy, Burány, Nikházi, Szabó L. - Németh K. összetételben lépett pályára, és már az első félidőben kétgólos vezetést szerzett a jórészt 16 évesekből álló londoniak ellen. Tamási Zsolt tanítványai a második játékrészben háromszor zörgették meg a hálót, így 5-0-ás magyar sikerrel zárult a meccs.

Az MTK NB I-es csapatában az ősszel bemutatkozott Németh Krisztián három góllal vétette észre magát, a túra három meccsén pedig összesen ötször talált a kapuba.

A Nemzeti Sport tudósítója arról számolt be, hogy a találkozó lefújása után még a játékvezető is gratulált az MTK küldöttségének a fiatalok jó játékához és a magabiztos sikerhez.

A magyar csapat a hét elején 3-3-as döntetlent játszott a West Ham korosztályos együttesével, csütörtökön pedig 1-0-ra győzött a Fulham 17-18 éves játékosokból álló gárdája ellen.

A címlapról ajánljuk