eur:
393
usd:
366.3
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Kiütéses sikerrel zárult az MTK-ifik londoni túrája

Nemcsak veretlenségét őrizte meg az MTK U17-es labdarúgócsapata londoni túrája harmadik meccsén, hanem imponáló játékkal, 5-0-ra győzött a Chelsea ellen.

A londoni csapat ugyan valamivel fiatalabb játékosokkal akarta felvenni a versenyt az MTK 16-17 éves tehetségeivel, de ezen a meccsen óriási volt a különbség a két gárda között.

Az agárdi Sándor Károly Futballakadémia együttese a Balikó - Gál, Szekeres, Lengyel, Présinger - Kákonyi, Nagy, Burány, Nikházi, Szabó L. - Németh K. összetételben lépett pályára, és már az első félidőben kétgólos vezetést szerzett a jórészt 16 évesekből álló londoniak ellen. Tamási Zsolt tanítványai a második játékrészben háromszor zörgették meg a hálót, így 5-0-ás magyar sikerrel zárult a meccs.

Az MTK NB I-es csapatában az ősszel bemutatkozott Németh Krisztián három góllal vétette észre magát, a túra három meccsén pedig összesen ötször talált a kapuba.

A Nemzeti Sport tudósítója arról számolt be, hogy a találkozó lefújása után még a játékvezető is gratulált az MTK küldöttségének a fiatalok jó játékához és a magabiztos sikerhez.

A magyar csapat a hét elején 3-3-as döntetlent játszott a West Ham korosztályos együttesével, csütörtökön pedig 1-0-ra győzött a Fulham 17-18 éves játékosokból álló gárdája ellen.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×