eur:
394.29
usd:
371.09
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Ketten pályáznak Faragó Tamás helyére

A csütörtök déli határidőig két pályázat érkezett a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztjára: Szilágyi Péteré és Fekete Szilveszteré.

Szilágyi Péter hosszú idő óta Új-Zéland női válogatottjának szövetségi kapitánya. Fekete Szilveszter volt válogatott kapus, az 1978-as világbajnokságon ezüstérmes válogatott tagja legutóbb az OSC edzőjeként tevékenykedett. Korábban Egyiptomban is dolgozott a férfi válogatott szakvezetőjeként.

A Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége a tervek szerint december 21-én jelöli ki Faragó Tamás utódját.

A magyar válogatottat világbajnoki aranyéremig vezető szakember szerződése az év végén jár le. Faragó Tamás már korábban jelezte, hogy nem marad a nemzeti együttes élén, mert több időt szeretne tölteni gyermekeivel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×