eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 2. szombat Lujza
A Szent Korona az Országház kupolacsarnokában 2018. január 5-én. Az 1945-ben az Egyesült Államokba került koronázási jelvényeket Cyrus Vance külügyminiszter adta vissza a magyar népnek. Az évforduló alkalmából a Parlamentben január 6-án nyílt napot tartanak.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

István, a király - plusz egy napon játsszák az ikonikus előadást Szegeden

Újabb előadásnapon tűzi műsorára az István, a királyt 2024-ben a Szegedi Szabadtéri Játékok

Szörényi Levente és Bródy János rockoperáját a korábban meghirdetett dátumok mellett augusztus 18-án is láthatja majd a Dóm téri közönség - közölték a szervezők.

Negyven év telt el azóta, hogy először színre vitték a rockoperát Szegeden; és tíz, mióta utoljára láthatta a művet a Szegedi Szabadtéri Játékok közönsége - áll a közleményben. A Zikkurat Produkció előadása Novák Péter rendezésében érkezik Szegedre.

A darab augusztus 10., 11. 19. és 20. mellett augusztus 18. estéjén is látható lesz a Dóm téren.

A címszerepet Koltai-Nagy Balázs alakítja, Koppányként Baricz Gergő lesz látható, de színpadra lép Sena Dagadu, Horányi Juli, Borbély Richárd, Köteles Leander, Kardos-Horváth János és Herczku Ágnes is.

A díszleteket Tóth Kázmér, a jelmezeket Horányi Juli tervezi - áll a közleményben.

Címlapról ajánljuk
Életbe lépett az EU legszigorúbb idegenrendészeti szabályrendszere

Életbe lépett az EU legszigorúbb idegenrendészeti szabályrendszere

Március elsejétől kell alkalmazni Magyarországon az új idegenrendészeti szabályrendszert, amely január elején lépett hatályba. A törvény célja az, hogy migránsok még vendégmunkásként se érkezhessenek hazánkba, akik pedig itt vannak, azok ne vehessék el a magyarok munkáját.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×