eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Bruce Willis amerikai színész az Üveg (Glass) című filmjének bemutatójára érkezik Londonban 2019. január 9-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Will Oliver

Szívszorító videó: ilyen állapotban van most Bruce Willis

A demenciával küzdő színészről a lánya posztolt megindító felvételt.

A színész családja körében ünnepelte a hálaadást, lánya Scout pedig egy szívszorító videót tett közzé, amelyben a demenciával küzdő akciófilmsztár mintha már nem is lenne önmaga – írja a hirado.hu.

A felvételen a 32 éves Scout édesapja felé nyújtja a kezét, aki üres tekintettel simítja saját kezét lányáéba. Scout egy fotót is megosztott, amelyben apja tenyerében nyugtatja a fejét.

@smoothradio Bruce Willis has always been very close with his daughters ? (?: scoutlaruewillis) #brucewillis #brucewillisfan #brucewillisfamily ♬ Gentle and warm background piano(1262846) - Noru

A Die Hard sztárjának családja februárban bejelentette, hogy színésznél demenciát diagnosztizáltak az orvosok, körülbelül egy évvel az után, hogy a filmcsillag az afázia miatt visszavonult a színészettől.

A színész felesége, Emma Heming és gyermekeik, a 11 éves Mabel és a 9 éves Evelyn, valamint volt felesége, Demi Moore és gyermekeik, a 35 éves Rumer Willis, a 31 éves Scout Willis és a 29 éves Tallulah Willis, mind összefogtak Bruce-ért, és arra összpontosítanak, hogy segítsenek neki a lehető legteljesebb életet élni.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×