eur:
393.74
usd:
365.13
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
LAS VEGAS, NEVADA - APRIL 25: (L-R) Greta Gerwig, America Ferrera, Ryan Gosling and Margot Robbie speak onstage as they promote the upcoming film Barbie during the Warner Bros. Pictures Studio presentation during CinemaCon, the official convention of the National Association of Theatre Owners, at The Colosseum at Caesars Palace on April 25, 2023 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Ethan Miller/Getty Images)
Nyitókép: Ethan Miller/Getty Images

Jönnek az új Barbie babák

Új, a hamarosan mozikba kerülő Barbie film ihlette babákat dobott piacra a Mattel amerikai játékgyártó cég.

A Greta Gerwig által rendezett és Margot Robbie valamint Ryan Gosling főszereplésével készült mozifilmet július 21-én mutatják be az Egyesült Államokban.

Az új Mattel-kollekció több mint fél tucat ikonikus Barbie és Ken figurát vonultat fel.

A játékgyártó cég ezen kívül több száz márkával együttműködve több, filmes tematikájú terméket fog bemutatni még ebben a hónapban.

„A film monumentális pillanat a márka életében és alig várjuk, hogy a rajongók a mozivásznon úgy lássák Barbie-t, ahogyan még korábban soha” – mondta el Lisa McKnight, a Mattel ügyvezető alelnöke.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×