eur:
388.97
usd:
363.22
bux:
68276.24
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Pexels.com

Magyarországra is lesújt a Netflix – sokba fog kerülni

Akik eddig megosztották a jelszavukat, most egy levelet fognak kapni a cégtől.

Régóta tudható, hogy a Netflix fel akar lépni azokkal a felhasználókkal szemben, akik esetében több háztartás használja ugyanazt az előfizetést. A jelszómegosztást más országokban már megszüntették, most hazánkat is elérte a változás. Akik eddig megosztották a jelszavukat, most egy levelet fognak kapni a cégtől - írja az rtl.hu.

Ez azt jelenti, hogy hamarosan vége lesz azoknak az időknek, amikor az emberek megosztották egymással a belépési adataikat, hogy egy előfizetést többen használjanak.

A bejelentékből az egyelőre nem derült ki, mi történik akkor, ha a platform érzékeli, hogy továbbra is jelszómegosztás történik.

A felhasználóknak egyébként segíteni is próbál a cég: az eddig használt vendégfiókok átalakíthatóvá válnak egyedi előfizetéssé, az alapdíj mellett 990 forintért továbbra is meg lehet majd osztani egymás között az előfizetést.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×