eur:
394.04
usd:
368.37
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Korda György táncdalénekes az Izrael állam megalapításának 70. évfordulója alkalmából rendezett faültetésen az újlipótvárosi Szent István parkban 2018. május 6-án. A zsidó államot 1948. május 14-én kiáltotta ki David Ben-Gurion, Izrael első miniszterelnöke.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

"Rep-tér!", avagy Korda György örök és még pályázatot is kiírnak a népszerű dala kapcsán

Sok győztes lesz, ők a ferihegyi 1-es terminálban találkozhatnak Korda Györggyel és Balázs Klárival.

A reptéren ad zártkörű koncertet Korda György, a Reptér című sláger előadója. A népszerű énekes és felesége, Balázs Klári december 9-én az 1-es terminálon lép fel, a nézők egy videópályázat révén juthatnak az eseményre.

A Budapest Airport üzemeltetője a Korda-Balázs házaspár bevonásával a Reptér című dal humoros, kreatív, dinamikus változatait várja a pályázóktól, egy TikTok-videó keretein belül.

A legjobban sikerült Reptér-videók készítői nyolcadmagukkal nyerhetnek belépőket egy zártkörű koncertre, amelyet a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1-es terminál műemléki védettségű épületében rendeznek december 9-én. A videópályázat beküldési határideje november 30., az alkotásokat ötfős zsűri bírálja el: Korda György és Balázs Klári, Lakatos Márk médiaszemélyiség, Nagy Bogi énekesnő és Valentínyi Katalin, a Budapest Airport kommunikációs és kormányzati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese.

Mint írták, a Budapest Airport tavaly forgatta újra Korda Györggyel a Reptér című dal videóklipjét.

A szám modern verziója a YouTube-on már csaknem 5,5 millió megtekintésnél jár.

A pályázattal kapcsolatos felhívást a Budapest Airport Instagram-felületén lehet megnézni. A videókat a pályázók a TikTok vagy Instagram-oldalukra tölthetik fel #BUDReptérKihívás hashtag megjelöléssel.

A Reptér című dal eredeti változata 1981-ben jelent meg Korda György Szeptember volt című nagylemezén. A szám Máté Péter szerzeménye, aki a szöveget S. Nagy Istvánnal közösen írta. A Reptérre 2008-ban Dj Titusz remixet készített.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×