eur:
394.75
usd:
370.8
bux:
65122.07
2024. április 19. péntek Emma
MEXICO CITY, MEXICO - OCTOBER 29: Carlos MarĂ­n looks on during a press conference as part of the Timeless World Tour at St Regis Hotel on October 29, 2019 in Mexico City, Mexico. (Photo by AdriĂĄn Monroy/Medios y Media/Getty Images)
Nyitókép: Adrian Monroy/Medios y Media/Getty Images

Újabb világsztár lett a koronavírus áldozata

Carlos Marint, az Il Divo 53 éves énekesét kórházban kezelték, mesterséges kómában tartották.

53 éves korában elhunyt Carlos Marin – közölte az együttes a közösségi oldalán. A világhírű Il Divo együttes spanyol baritonja napokkal ezelőtt került kórházba, le is kellett mondani a zenekar karácsonyi turnéját. Mint kiderült, mesterséges kómában tartották, lapértesülések szerint koronavírus-betegségben szenvedett – írja a hvg.hu.

A 2004-ben alakult Il Divo egy Egyesült Királyságból származó, különböző nemzetiségű tagokból álló énekegyüttes. Többféle stílusban alkotnak, a klasszikustól kezdve egészen az egyházi zenéig.

Első nagylemezüket megalakulásuk évében, 2004-ben adták ki. Az egész világon népszerű együttesnek számítanak, Magyarországon többször is koncerteztek. Az együttesnek összesen 160 arany- és platinalemeze van 33 országban.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×