eur:
390.59
usd:
366
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Celine Dion kanadai énekesnő Alexandre Vauthier francia tervező 2019-es tavaszi-nyári haute couture kollekciójának bemutatójára érkezik a párizsi divathéten 2019. január 22-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Etienne Laurent

Celine Dion-koncert lesz Budapesten

A kanadai énekesnő bejelentette világkörüli turnéjának újabb állomásait, melyek között Budapest is szerepel.

Először lép fel Magyarországon Celine Dion kanadai énekesnő: 2020. június 7-én, vasárnap a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet a Broadway Event és a Multimedia Organisation szervezésében.

Celine Dion csütörtökön jelentette be Courage című világkörüli turnéjának újabb észak-amerikai és európai állomásait. Szeptember 18-án Québec Cityben kezdődött a turné, amely több mint tíz év után az első koncertkörútja az Egyesült Államokban és Európában.

A Courage World Tour Celine Dion új, azonos című albumához kapcsolódik, amely novemberben lát napvilágot, a korong hat év után az első angol nyelvű lemeze. Az énekesnő mintegy 100 városban mutatja be élőben a hanganyagot.

Az európai turné 2020 májusában indul, az állomások között szerepel

  • Prága,
  • München,
  • Párizs,
  • Berlin,
  • Stockholm,
  • London,
  • Budapest.

A Papp László Budapest Sportarénában "fergeteges show, fantasztikus látvány, új dalok és a mindenki által ismert slágerek várják a közönséget" - áll a szervezők közleményében.

Mint írják, a Courage című lemezről szeptember közepén három dal - az Imperfections, a Lying down és a Courage című szám - már meg is jelent. A lemez balladák és változatos ritmusú dalok keveréke, az album november 15-től vásárolható meg. A jegyek október 4-től kaphatóak.

Címlapról ajánljuk
Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul
A szakértő válaszol

Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul

A brit belügyminisztérium hétfőn többek szerint a vártnál hetekkel korábban elkezdte azoknak a menedékkérőknek az őrizetbe vételét, akiket Ruandába szándékozik kitelepíteni. Az InfoRádió Gálik Zoltántól, a Corvinus Egyetem docensétől tudakolt részleteket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
A republikánusok és a demokraták együtt vittek be ütést Oroszországnak

A republikánusok és a demokraták együtt vittek be ütést Oroszországnak

Egyhangú döntéssel megszavazta kedd este az amerikai szenátus azt a törvényjavaslatot, amely megtiltja a dúsított urán Oroszországból történő behozatalát. Az orosz uránimport betiltásáról szóló törvény, amely most a Fehér Házba kerül Biden elnök aláírására célja, hogy a hatályba lépést követő 90 napon belül megtiltja az amerikai importot, ugyanakkor 2028 januárjáig átmeneti felmentéseket is tartalmaz – írja a Bloomberg.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×