eur:
394.46
usd:
370.46
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Felvonulnak a rendőrök és a katasztrófavédők Budapesten

Szerda délután három és négy óra között flashmobot tart a rendőrség Budapest belvárosában.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának vezetője az InfoRádiónak elmondta: a rendőrzenekar és a katasztrófavédelem zenekara a szombati 8. Országos Rendőr- és Tűzoltónap programjaira felhívják a figyelmet - mondta el Oláh-Paulon László, a Bdapesti Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Ostályának vezetője az InfoRádióban.

A Vörösmarty téren szerdán 15 órakor kezdődik a rögtönzött koncert, majd a zenekarok - és az őket kísérő, századeleji ruhába öltözött rendőr hagyományőrző század tagjai - végigvonulnak a Dunakorzón, elhaladnak a Zrínyi utcán az öreg rendőr szobra mellett és így érnek el a Bazilikái, ahol egy újabb koncertet adnak. Itt énekelni fog Csordás János, az V. kerületi rendőrkaptiányság munkatársa, akit egy zenei tehetségkutató versenyen az Év férfihangjának is választottak.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×