INFORÁDIÓ 

2018. március 23. péntek
Emőke

Ez lesz a Sziget idei himnusza

InfoRádió / MTI
Az Ivan & The Parazol Together című száma lesz az idei Sziget fesztivál "himnusza".

"Bár külföldi fellépőink zenéi sokkal ismertebbek, mi tudatosan egy-egy magyar dalt választunk a Sziget himnuszának, ezzel is lehetőséget adunk a zenekaroknak a szélesebb körű ismertségre. A kiválasztott dal kiemelt szereplője a fesztivál itthoni és nemzetközi kampányának" - idézte Gerendai Károlyt, a Sziget alapítóját a szervezők csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleménye.

A főszervező felidézte, hogy tavaly a Punnany Massif Szabadon című dalát választották, az idei szám, a Together az Ivan & The Parazol Together című szerzeménye szerepel a csapat legújabb lemezén, a Mode Bizarre-on. Gerendai Károly szerint a Together jól passzol a fesztivál Szabadság Szigete üzenetéhez.

"A Sziget Magyarország és Budapest hírét messzire viszi és öregbíti, így a mi zenénket is nagyon sokan meg fogják ismerni. Remélem, ezt a dalt sokakkal együtt tudjuk énekelni a fesztiválon" - fogalmazott Vitáris Iván, a csapat frontembere.

A négy éve létező Ivan & The Parazol február 17-én a Deep Purple előzenekaraként lépett fel a Papp László Budapest Sportarénában.

A címlapról ajánljuk