eur:
391.17
usd:
366.33
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Programok péntekre - Ön melyiken lesz ott?

Az óbudai Fő téren este a Benkó Dixieland Band koncertezik, a Karmelita Udvarban a Honvéd Táncszínház tart előadást, Szentendrén pedig az idei évad legjobbnak ítélt színházi produckciója látható.

A Petőfi híd budai hídfőjénél a Zöld Pardonban az Irie Maffia ska-reggae koncertje hallható fél 9-től, az A38 Hajó tetőteraszán ez idő alatt a Kollaps nevű magyar-orosz-mexiói tagokból álló alternatív rockegyüttes lép fel, akiket a Lo-Fi Stereo gitár-dob duó fellépése követ.

Az Óbudai Fő téren a Benkó Dixieland Band ad koncertet hét órától, a szomszédos Kobuci Kertben pedig Szabó Balázs népzenei együttese és a Besh o drom lép fel este 8 órától. Nem messze, az Óbudai Társaskörben utolsó alkalommal adja elő Goldoni A legyező című komédiáját a Komedi Franc Ez? Társulat, ugyancsak este 8 órától.

A Belvárosi Szent Mihály Templomban a Grazioso Kamarazenekar ad hangversenyt este 7 órától, Händel, Couperin, Scarlatti és Bach műveiből. A Gödör Klubban a Hanság Big Band és a Chameleon Small Band rendez nyári swingmaratont délután öt órától, a Budapest Jazz Clubban pedig Bolla Gábor szaxofonos kvartettje rendez jam sessiont este 11 órától.

A Városligetben pénteken kezdődik a két napos Bor- és Fröccsfesztivál a Dürer Kertben, ahol a borkultúra népszerűsítése mellett a koncerteken ma Balogh Kálmán és a Gypsy Cimbalom Band valamint a kobzos Róka Szabolcs teremti meg az est hangulatát.

A Nemzeti Táncszínház Nyáresték a Karmelita udvarban programsorozat keretében pénteken és augusztus 5-én a Honvéd Táncszínház Zsuráfszky Zoltán rendezésében és koreográfiájával mutatja be Bonchida háromszor című táncelőadását fél 9-től.

Budapsten kívül, Szentendrén a MűvészetMalomban a Debreceni Csokonai Színház a 2010-es Pécsi Országos Színházi Találkozón az évad legjobb előadásának választott darabjával, Szergej Medvegyev Fodrásznő című művével vendégszerepel ugyancsak fél 9-től.

Az Esztergomi Nyár keretében pénteken és szombaton az Esztergomi Várszínház Görgey Gábor Komámasszony, hol a stukker című előadását mutatja be este 9-től a Belvárosi Színház produkciójában.

A Zsámbéki Jazz Open Keretében hét órától Szőke Nikoletta énekesnő kvartettje ad koncertet, majd a Szakcsi Lakatos Béla zongoraművész új formációja, a Jazz Nagykövetei lép fel Elsa Vallé és Winland Gábor énekesekkel, Csepregi Gyula szaxofonossal. A Zsámbéki Színházi és Művészeti Bázison ezzel egy időben Németh Ákos Deviancia című új színműve látható 9 órától.

A Gödöllői Kastélyben Fritz Kreisler Sissi című operettjét adják elő este fél 9-től, Monorierdőn a Ladánybene 27 reggae táborában pedig a Pannonia Allstar Ska Orchestra, valamint a 90-es évek egyik meghatározó jamaicai előadóművésze, Everton Blender lép fel együttesével.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 29. 19:47
×
×
×
×