eur:
391.12
usd:
366.21
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

A vak zenészlegenda is fellép a világ legnagyobb fesztiválján

Nem Rolling Stones, a Radiohead vagy a Led Zeppelin koncertje zárja majd a negyvenedik, jubileumi Glastonbury Festivalt, pedig a legtöbben arra tippeltek, hogy e három zenekar közül kerül ki a június 27-i fellépő. A szervezők bejelentették: vasárnap Stevie Wonderé a legnagyobb színpad a Worthy Farmon.

Stevie Wonder lehet az egyik fő fellépő a 40. Glastonbury Festivalon. Michael Eavis, a rendezvény alapítója kedden Londonban arról beszélt: bár a megállapodás még nem végleges, nagyon valószínű, hogy a legendás zenész fellépése zárja majd a programot június 27-én.

A hírek szerint megvan már az előző esti sztárfellépő is: szombaton a fesztivál legnagyobb színpadán 2004 után ismét a Muse zenél majd, míg pénteken a U2 ad koncertet.

Az idén június 23-án kezdődő "Glastóra" úgy fogyott el minden jegy még a múlt év végén, hogy a fesztiválra készülőknek fogalmuk sem volt arról, kiket látnak és hallanak majd.

A világ legnagyobb szabad téren megrendezett zenei és művészeti fesztiváljának idei költsége 25 millió font, azaz több mint 7,7 milliárd forint, amelynek legnagyobb részét a rendezvény biztonságának biztosítására költik.

A fesztivál szervezői a tavalyi bevételekből 2 millió fontot ajánlottak fel jótékonysági célokra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Régiós bajnok a forint

Régiós bajnok a forint

A hétfő délutáni erősödés óta tesztel a forint egy fontos technikai vonalat, amely ha letörik, akár a ma reggel közzétett várt feletti magyar GDP-adat hatására, akkor további tér nyílik meg a forint számára. Délelőtt sokáig nem talált erőre a forint, de aztán elindult az erősödés. A hónapban egyelőre a legnagyobb zárkózást a forint mutatta be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 29. 19:47
×
×
×
×