eur:
389.61
usd:
363.54
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A Doktor House a világ legnépszerűbb sorozata

Doktor House letaszította a trónról Miami helyszínelőit: 2008-ban a mogorva orvos eseteit bemutató sorozat lett a legnépszerűbb a világon.

Az Eurodata TV Worldwide 66 országban végzett felmérései szerint House doktor és csapata epizódonként több mint 81,8 millió nézőt vonzott. Ez messze meghaladja a 2006-ban és 2007-ben győztes (Las Vegas-i) Helyszínelők, illetve a Miami helyszínelők nézettségét.

Az ügynökség Ausztriától Grúzián és Norvégián át az Egyesült Államokig kutatja a tévénézők szokásait, ez potenciálisan 1,6 milliárd nézőt jelent.

A vígjátéksorozat kategóriájában a Született feleségek volt a legnézettebb, a Lila akác köz hölgyei Monkot, a flúgos nyomozót utasították maguk mögé. Ebben a kategóriában a Betty, a csúnya lány végzett a harmadik helyen.

Szappanoperák tekintetében legyőzhetetlen a Gazdagok és Szépek, amely epizódonként 24,5 millió nézőt ültetett a képernyők elé. A több mint húsz éve futó amerikai sorozat a mexikói Marinát, és a szintén amerikai The Young And The Restless című opuszt előzte meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×