eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Boyle és a rajongók: már megvolt a brit pacsirta első csókja!

Egész Anglia Boyle-lázban ég, a tehetségkutató pacsirtája hazájában is egy csapásra sikeres lett. A sajtó nekilódult, egyik szomszédjával beszélgetve a 47 éves szűzlány és a csókok témája is előkerült. A lelkes szomszéd megdöbbentő részletekkel gazdagította Angliát. Susan eközben élvezi, és a jelek szerint jól kezeli a sikert. A fogadóirodák pedig szinte biztosra veszik: ő lesz a végső győztes.

Egész Anglia nagyon büszke Susan Boyle teljesítményére, aki néhány perces énekléssel egy csapásra világhírű lett. A 47 éves munkanélküli hölgy egy kis skót faluban él, ám most szinte egész Anglia rá figyel.

Az első csókok

A sajtó a lakóhelyére is ellátogatott, hogy feltérképezzék életkörülményeit. Mivel korábban elterjedt, hogy a nem kifejezetten előnyös külsejű hölgyet még egy férfi sem csókolta meg, a Telegraph szombati cikkében erről a pikáns részletről is faggatják az énekesnő szomszédját.

Igaz, hogy nem csókolta meg senki eddig Susan Boyle-t, legalábbis szájon nem. De a cikk szerint a szomszédja, egy 51 éves férfi többször arcon csókolta három évvel ezelőtt, mikor Susan édesanyja meghalt. Mint a férfi a Telegraphban elmondta: ő a vigasza, ha barmi baj van, az ő vállán sírja ki magát.

A szomszéd egy nagyon kedves, melegszívű, barátságos nőnek tartja Susane Boyle-t, aki szerinte képes lenne bármelyik férfit meghódítani.

Bírja a sikert

Úgy tűnik, a hirtelen befutott énekesnő jól viseli a sztárságot. Mint elmondta: meghatotta Demi Moore es Ashton Kutcher támogatása, és kapott meghívást minden celebek hőn áhított amerikai műsorába, az Oprah Winfrey showba is.

Bár még nincs vége a vetélkedőnek, de Boyle már kiütéssel nyert, hallható az egyik vele készült interjúban. Susan arról beszél, hogy fantasztikusan, leírhatatlanul élvezi a sikert. Mint mondja, fellépés előtt nagyon feszült volt, de ez voltaképpen nem zavarja.

Boyle elmondja, hogy az otthoni templomi énekkar is nagyon drukkol neki.

A jelenleg munkanélküli asszonynak a hírek szerint már szerződést is kínált a híresen kellemetlen stílusú zsűritag, a popzenei menedzserként is rendkívül sikeres Simon Cowell. Susan újdonsült rajongói közül néhány a You Tube kommentelőjeként egyébként "seggfejnek" titulálta Cowellt.

Susan zsebében a győzelem?

Boyle sikerét ugyanakkor akként is jellemzik, hogy ő az a nő, aki még Simon Cowellnek is befogta a száját.

Cowell egyébként nem hazudtolja meg önmagát, arról beszélt ugyanis: még egyáltalán nem biztos, hogy Boyle meg is nyeri a tehetségkutatót. Mint mondta: vannak további fellépők, akiket a közönség még nem látott, ezért egyáltalán nem lefutott verseny.

A fogadóirodák azonban másként gondolják, az egyik cég például alacsonyabb oddsot kínál Boyle győzelmére, mint amekkorára bármikor a műsor ilyen korai szakaszában példa lett volna.

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×