eur:
389.4
usd:
363.39
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Domborművet avattak Kaszás Attila emlékére

Domborművet avattak Kaszás Attila emlékére vasárnap a Nemzeti Színházban; a tragikus hirtelenséggel távozott színművész március 16-án lenne 48 éves.

A Krisztiáni Sándor által készített dombormű leleplezésén jelen voltak Kaszás Attila családtagjai és a művész egykori pályatársai, köztük - gyakorlatilag teljes létszámban - a Nemzeti Színház művészei.

Az eseményen Jordán Tamás, a teátrum távozó igazgatója azt mondta, most sincs nap, hogy a büfében, a próbákon vagy egy-egy előadás előtt ne kerülne szóba a tavaly fájdalmasan fiatalon elhunyt színművész, ez is bizonyítja, hogy "jelenvalósága" nem szűnt meg az épület falai között.

Jordán Tamás köszönetet mondott Kaszás Attilának, amiért művészi, emberi nagyságával, mindig derűs egyéniségével segített létrehozni egy együtt gondolkodó társulatot a Nemzeti Színházban.

A pályatársak nevében Kováts Adél és Hevér Gábor emlékezett Kaszás Attilára.

Címlapról ajánljuk
Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×