eur:
390.12
usd:
365.26
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Hofimánia a Kongresszusi Központban

HOFIMánia! címmel tartja újévi lemezbemutató koncertjét a Cotton Club Singers pénteken a Budapesti Kongresszusi Központban.

Több mint negyven dalt énekelt Hofi Géza pályafutása során, ezek közül huszonkettőt dolgozott fel a Cotton Club Singers - mondta az InfoRádiónak az együttes vezetője.

László Boldizsár szerint Hofi fő fegyvere a humor volt, és el tudta varázsolni az embereket, tudott a nyelvükön beszélni.

Az énekes úgy véli, egy zenés darab is úgy jó, ha akkor kezdenek benne énekelni, amikor a szereplők prózában már nem tudják kifejezni a mondanivalójukat.

Azt kell éreznie a nézőnek, hogy az illető nem azért fakad dalra, mert a karmester beintett neki, hanem azért, mert már elmondott mindent, most már a zene következik. Ilyen volt Hofi Géza is, aki dalaiban az általa elmondottakat foglalta össze - mondta a Cotton Club Singers vezetője.

Az együttes pénteken mutatja be Hofimánia című lemezét a Budapesti Kongresszusi Központban, a koncerten vendégük lesz Koós János, Kovács Kati, Solymos Tóni és Lovasi András, a Kispál és a Borz frontembere is.

A Cotton Club Singers főleg olyan dalokat énekel majd a vendégekkel közösen, amelyek lemaradtak a lemezről, ilyen például a Ne sírj, kislány, valamint a Piál a Föld.

Hanganyag: Sárközi Lóránt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
A közvélemény-kutató cégek szerint vissza kellene szerezni a szakma hitelességét
"Egyre kevesebben árulják el..."

A közvélemény-kutató cégek szerint vissza kellene szerezni a szakma hitelességét

Átalakulóban vannak a közvélemény-kutatási módszerek, mivel egyre kevesebben hajlandók elárulni, hogy mely pártra szavaznának. A kutatócégek összefogást sürgetnek a szakmai hitelesség visszaszerzése és megtartása érdekében. Egyebek közt ezt hangoztatták a jelentősebb közvélemény-kutató cégek vezetői a Századvég Alapítvány konferenciáján.

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×