eur:
389.37
usd:
362.8
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Egyedülálló látványt és hangzást ígér a Rolling Stones koncertje

Szerdán érkezik a Rolling Stones Budapestre - mondta az InfoRádiónak Hegedűs László. A szervező cég, a Live Nation Hungary ügyvezetője szerint a színpad építése is befejeződik szerda estére. A Stones pénteki koncertjére 45 ezer nézőt várnak, a hőség miatt több helyszínre telepítenek majd ivókutakat, és zacskós vizet is osztanak a közönségnek.

Olyan látványt ígér a Rolling Stones pénteki, budapesti koncertje, amilyen korábban nem volt Magyarországon - mondta a szervező cég ügyvezetője.

Hegedűs László kiemelte: a Puskás Ferenc Stadion egyik fele egy gigantikus kitárt szárnyú sasmadárra hasonlít leginkább.

A lelátókkal szembe kerül a hangosítás, így a fent ülő nézők is kiváló hangélményben részesülhetnek a koncerten - tette hozzá. A Live Nation Hungary ügyvezetője hangsúlyozta: a vizuális élmény is kiváló lesz, ugyanis a színpad egyben egy hatalmas videókivetítő rendszer is.

A Rolling Stones tagjai szerdán érkeznek Budapestre, ám a pontos érkezést titokban tartják - közölte Hegedűs László.

Az ügyvezető elmondta, hogy a pénteki koncerten a The Charlatans nevű brit, alternatív zenét játszó banda lesz az előzenekar, amely este 7 és 8 óra között fog színpadra lépni.

Egy rövid szünet után fél 9 körül kezdődik a Rolling Stones koncertje, és Mick Jaggerék a tervek szerint két órát zenélnek - tette hozzá.

A szervező ügyvezetője közölte: 45 ezer nézőre számítanak a Puskás Ferenc Stadionban.

Hegedűs László szólt arról is, hogy vizet osztanak majd a hőségben a nézőknek.

Hanganyag: Sárközi Lóránt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×