eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Armstrong szakított Sheryl Crow-val

Bejelentette szakítását Sheryl Crow énekesnővel Lance Armstrong, a hétszeres Tour de France-győztesként tavaly visszavonult kerékpáros. Crow legutóbbi lemezét még Armstrong inspirálta.

Szakított egymással Sheryl Crow és Lance Armstrong. A rockénekesnőt és a kerekest az elmúlt évek egyik álompárjának kiáltották ki. Közös közleményükben úgy fogalmaztak, hogy hosszas mérlegelés után
hozták meg ezt a szomorú döntést. Egyúttal mindenkit arra kérnek, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket ebben a nehéz időszakban.

A 34 esztendős amerikai sportoló - akinek volt feleségétől három gyermeke született - tavaly novemberben jegyezte el a nála kilenc évvel idősebb sztárt. A tavalyi Tourt a helyszínen végigszurkoló Crow korábban úgy nyilatkozott, hogy a legutóbbi, Wildflower (Vadvirág) című lemezét Armstrong inspirálta.

Lance Armstrong a kerékpársport történetének legsikeresebb alakja, Sheryl Crow ugyakkor a 90-es évek közepén volt pályája csúcspontján. Legismertebb dala, az All I Wanna Do 1994 nyarán hat hétig vezette az egyik legnevesebb amerikai szaklap, a Radio & Records poplistáját.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×