eur:
393.21
usd:
362.73
bux:
73164.07
2024. július 25. csütörtök Jakab, Kristóf
Több robbanás történt és tűz ütött ki egy mélygarázsban az észak-svájci Nussbaumenben. Forrás: X / tvsvizzera.it
Nyitókép: Forrás: X / tvsvizzera.it

Robbanássorozat történt egy mélygarázsban, halottak – videó

Két ember meghalt csütörtök este, tizenegy másik pedig könnyebben megsérült, mert több robbanás történt és tűz ütött ki egy mélygarázsban a Zürichtől mintegy 25 kilométerre északnyugatra fekvő kisvárosban, Nussbaumenben.

Daniel Wächter, Aargau kanton rendőrségi szóvivője pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy tűzijátékok robbantak fel a mélygarázsban, amit gyanújuk szerint ezek egyik akkumulátora idézhetett elő.

Az anyagi kár jelentős, mert a tűz a mélygarázs fölé épített torony egyik emeletére is átterjedt. A mentőszolgálatok mintegy száz embert menekítettek ki a helyszínről.

Nussbaumen, 2024. június 14.
Tűzoltók dolgoznak egy mélygarázsnál, amelyben több robbanás történt és tűz ütött ki az észak-svájci Nussbaumen kisvárosban 2024. június 13-án este. A tűz a mélygarázs fölé épített torony egyik emeletére is átterjedt. Mintegy száz embert menekítettek ki a helyszínről. Két ember meghalt, tizenegyen megsérültek.
MTI/EPA/Keystone/Michael Buholzer
Nussbaumen, 2024. június 14. Tűzoltók dolgoznak egy mélygarázsnál, amelyben több robbanás történt és tűz ütött ki az észak-svájci Nussbaumen kisvárosban 2024. június 13-án este. A tűz a mélygarázs fölé épített torony egyik emeletére is átterjedt. Mintegy száz embert menekítettek ki a helyszínről. Két ember meghalt, tizenegyen megsérültek. MTI/EPA/Keystone/Michael Buholzer
Címlapról ajánljuk
Íme a legnépszerűbb szakok - kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat

Íme a legnépszerűbb szakok - kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat

Nyilvánosságra hozták az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat szerda este, ezzel eldőlt, hogy az általános eljárásban hányan kerülnek be egyetemre, főiskolára. A központi ponthatárváró rendezvény Debrecenben volt, de Budapesten és számos más nagyvárosban is szerveztek hasonló Pont Ott Partit.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.25. csütörtök, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×