eur:
395.07
usd:
368.8
bux:
69837.88
2024. június 18. kedd Arnold, Levente
Több robbanás történt és tűz ütött ki egy mélygarázsban az észak-svájci Nussbaumenben. Forrás: X / tvsvizzera.it
Nyitókép: Forrás: X / tvsvizzera.it

Robbanássorozat történt egy mélygarázsban, halottak – videó

Két ember meghalt csütörtök este, tizenegy másik pedig könnyebben megsérült, mert több robbanás történt és tűz ütött ki egy mélygarázsban a Zürichtől mintegy 25 kilométerre északnyugatra fekvő kisvárosban, Nussbaumenben.

Daniel Wächter, Aargau kanton rendőrségi szóvivője pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy tűzijátékok robbantak fel a mélygarázsban, amit gyanújuk szerint ezek egyik akkumulátora idézhetett elő.

Az anyagi kár jelentős, mert a tűz a mélygarázs fölé épített torony egyik emeletére is átterjedt. A mentőszolgálatok mintegy száz embert menekítettek ki a helyszínről.

Nussbaumen, 2024. június 14.
Tűzoltók dolgoznak egy mélygarázsnál, amelyben több robbanás történt és tűz ütött ki az észak-svájci Nussbaumen kisvárosban 2024. június 13-án este. A tűz a mélygarázs fölé épített torony egyik emeletére is átterjedt. Mintegy száz embert menekítettek ki a helyszínről. Két ember meghalt, tizenegyen megsérültek.
MTI/EPA/Keystone/Michael Buholzer
Nussbaumen, 2024. június 14. Tűzoltók dolgoznak egy mélygarázsnál, amelyben több robbanás történt és tűz ütött ki az észak-svájci Nussbaumen kisvárosban 2024. június 13-án este. A tűz a mélygarázs fölé épített torony egyik emeletére is átterjedt. Mintegy száz embert menekítettek ki a helyszínről. Két ember meghalt, tizenegyen megsérültek. MTI/EPA/Keystone/Michael Buholzer
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
Remek hangulatban a tőzsdék a fontos adatok előtt

Remek hangulatban a tőzsdék a fontos adatok előtt

Ma kamatdöntő ülést tartottak a Magyar Nemzeti Bankban, ahol a várakozásoknak megfelelően 25 bázisponttal, 7%-ra mérsékelte irányadó kamatát a jegybank. A tengerentúlon is fontos, a piacok számára is meghatározó adatot közölnek: az amerikai kiskereskedelmi eladások alakulását. Az amerikai kereslet változása inflációs szempontból fontos, így egy vártnál jóval erősebb vagy gyengébb adat kibillentheti a piacokat, heves mozgásokat okozva a tőzsdéken. Az ázsiai piacokon ma reggel felemás volt a hangulat, míg óvatos emelkedést láthatunk Európában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×