eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin
dpatop - 23 May 2024, Spain, Palma: Police officers work next to a collapsed terrace. At least four people died in the collapse of a crowded restaurant in Playa de Palma on Mallorca on Thursday evening. Photo: Clara Margais/dpa (Photo by Clara Margais/picture alliance via Getty Images)
Nyitókép: Clara Margais/picture alliance via Getty Images

Borzalom a spanyol turistaparadicsomban – képek, videók

Beomlott egy turisták körében népszerű szórakozóhely és étterem épülete a spanyolországi Mallorca fővárosában, Palmában, négy ember meghalt, 16-an megsérültek, 7-en súlyosan - közülték a hatóságok pénteken.

A mentést végző tűzoltók első értékelése szerint vélhetően az első emelet túlterheltsége okozhatta a tragédiát, amelynek leszakadását követően a földszint is beomlott az alagsorba.

Szemtanúi beszámolók szerint a vízparti Medusa Beach Club nevű vendéglátóhely tele volt vendégekkel, voltak, akik még vacsoráztak, mások viszont már táncolni kezdtek, amikor a szerencsétlenség bekövetkezett.

Az áldozatokat már azonosították, de a hatóságok egyelőre nem hozták nyilvánosságra nemzetiségüket, valamint azt sem, hogy turisták is vannak-e közöttük.

A tragédia miatt háromnapos gyászt rendeltek el a Baleár-szigetek fővárosában, és több párt is bejelentette, hogy felfüggeszti a hivatalosan pénteken kezdődő európai parlamenti választási kampányát.

Címlapról ajánljuk
Fordulat a használtautó-piacon, de korai még az öröm

Fordulat a használtautó-piacon, de korai még az öröm

Egyre olcsóbban lehet új autókat vásárolni, ami idővel kedvező hatással lehet a használt autók piacára – mondta az InfoRádióban a hasznaltauto.hu márkamenedzsere. Lőcsei Dániel hozzátette: az árak várható mérséklődésével hosszabb távon megfiatalodhat az autópark.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×