eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Unsplash.com

Síelőkkel zuhant le egy helikopter, többen meghaltak

A balesetnek több sérültje is van.

Lezuhant egy helikopter egy kanadai síterep fölött, a balesetben legkevesebb három ember meghalt, négyen pedig válságos állapotban kerültek kórházba - jelentette a kanadai média keddre virradóra.

A síelőket a hegycsúcsra szállító helikopter Brit Columbia tartományban zuhant le hétfő délután Terrace településtől északra. Az ANSA olasz hírügynökség értesülése szerint a halálos áldozatok olasz állampolgárok (dél-tiroliak) voltak, és a sérültek között is vannak olaszok.

A Global News hírportál jelentése szerint egy Agusta A119 Koala típusú helikopter zuhant le, amely nyolc személy szállítására alkalmas. Azt egyelőre nem tudni, hogy a szerencsétlenül járt járművön hányan utaztak, illetve hogy mi okozhatta a balesetet.

(A nyitókép illusztráció.)

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×