eur:
389.65
usd:
363.4
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Wagner-logós zászlót feszítenek ki egy rögtönzött emlékhelyen férfiak Jevgenyij Prigozsin orosz üzletember, a Wagner katonai magánvállalat alapítójának emlékére a szentpétervári Wagner-székház előtt 2023. augusztus 24-én kora reggel. Előző nap az oroszországi Tver megyében lévő Kuzsenkino község közelében lezuhant a Prigozsint és Dmitrij Wagner Utkint, a csoport parancsnokát szállító magánrepülőgép útban Moszkvából Szentpétervárra. A gépen háromfős személyzet és hét utas tartózkodott, a balesetet senki sem élte túl.
Nyitókép: MTI/AP/Dmitrij Loveckij

A genetikai vizsgálat megerősítette Jevgenyij Prigozsin halálát

A genetikai vizsgálat megerősítette, hogy Jevgenyij Prigozsin, a Wagner félkatonai szervezet vezetője életét vesztette a szerdai légiszerencsétlenségben - jelentette be szerdán az orosz Nyomozó Bizottság (SZK).

A molekuláris genetikai szakértői vizsgálatok befejeződtek, és megerősítették, hogy a 10 áldozat személyazonossága megfelel az utaslistán szereplő tíz emberének - közölte a hatóság.

A zsoldosvezér és társainak magánrepülőgépe Moszkvától északnyugatra, a Tveri területen zuhant le szerda délután mindeddig tisztázatlan körülmények között.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×