eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A Republikánus Párt elnökjelöltségéért versengő Donald Trump volt amerikai elnök beszél a Turning Point Action konzervatív szervezet konferenciáján a floridai West Palm Beachben 2023. július 15-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Cristobal Herrera Ulashkevich

Így rendezné Donald Trump 24 óra alatt az orosz–ukrán konfliktust

A volt amerikai elnök vasárnap elmondta az ukrajnai béke biztosítására alkotott tervét, amit a Fehér Házba való visszatérését követő 24 órán belül megvalósítana.

Donald Trump – a Fox News reggeli műsorában – úgy fogalmazott, hogy bár nagyon jó kapcsolatot ápol az ukrán és az orosz elnökkel is, Vlagyimir Putyint jobban ismeri – idézi az Index.

"Én azt mondanám Volodimir Zelenszkijnek, hogy nincs tovább. Meg kell egyeznie. Putyinnak pedig azt mondanám, hogy ha nem egyezel meg, akkor többet fogunk adni Ukrajnának, mint amennyit valaha is kaptak. Egy nap alatt meg fogom kötni az alkut. Egy nap alatt" – fogalmazott a volt elnök.

Címlapról ajánljuk
Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meghaladja az egymilliót a gyógyszerfüggők száma Csehországban. Legtöbbször egyszerűen beszerezhető, legális gyógyszerek, fájdalomcsillapítók, altatók, szorongásra és depresszióra alkalmazott tabletták okoznak függőséget. Az állam tud a problémáról, mégsem tesz ellene – állítja a Kábítószer-fogyasztást és Függőségeket Vizsgáló Nemzeti Központ.

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 16:00
×
×
×
×