eur:
371.09
usd:
344.52
bux:
47157.09
2023. június 2. péntek Anita, Kármen
Nyitókép: Pixabay

A felszállásra várt a repülő, amikor bekövetkezett a megdöbbentő eset

Egy Los Angelesből Seattle-ből tartó járat utasa döntött úgy, hogy inkább kiszáll a gépből.

A férfit a Los Angeles-i reptéren tartóztatták le azt követően, hogy a Delta Air Lines gépén ülve kinyitotta a vészkijáratot, majd az így általa aktivált csúszdán le is csúszott - írja a CNN.

A Delta 1714-es járatán helyi idő szerint vasárnap 10 óra 40 perckor következett be a váratlan esemény. A Boeing 737-es típusú repülőgép a kifutópályához vezető egyik gurulóúton várakozott, amikor az utas a vészkijárati csúszda aktiválása után elhagyta a gépet - közölte az FAA, a szövetségi légügyi hatóság.

Egy szemtanú szerint a férfi előrerohant a gépen, és

azt kérdezte, mit tegyen most,

amire a légiutas-kísérő azt válaszolta neki, üljön vissza a helyére, de nem ezt tette, hanem hátrament és kinyitotta a kijáratot.

A Delta személyzete feltartóztatta a férfit addig, míg bűnüldözési szervek a helyszínre nem érkeztek.

"Az utasokat új repülőgépen helyezzük el, elnézést kérünk a kellemetlenségekért és az utazási terveik késéséért" - közölte az FAA az incidenst követően. A hatóság vizsgálja az esetet.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Ismét orosz területet ért támadás, új feladatot kap a Wagner csoport – Háborús híreink pénteken

Ismét orosz területet ért támadás, új feladatot kap a Wagner csoport – Háborús híreink pénteken

Az ukránbarát Orosz Önkéntes Hadtest és a Szabad Oroszország Légió ismét behatolhatott Oroszország Belgorodi területére. Moszkva állítása szerint visszaverték a támadást, egy videó szerint viszont a milicisták orosz tüzérségi eszközöket semmisítettek meg. A határ menti orosz települések – elsősorban Sebekino városa – napok óta tüzérségi támadás alatt állnak, de csütörtökön robbanás rázta meg a terület székhelyét, Belgorod városát is. Egyelőre visszavonul a frontvonalról a Wagner csoport és pihennek a zsoldosok, feltöltik tartalékaikat, ezután „valószínűleg Oroszország területén belül” folytatódik majd a harc – mondta Jevgenyij Prigozsin, a Wagner csoport vezére. Európai vezetők Moldovában tartottak találkozót, ahol Volodimir Zelenszkij ukrán elnök sürgette hazája NATO-csatlakozását. Annalena Baerbock német és Szijjártó Péter magyar külügyminiszter azonban azt mondta, háborúban álló országnak nem szabad NATO-tagságot adni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×