eur:
389.58
usd:
362.76
bux:
68012.06
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot

Babakocsis nők mellé zuhant egy autó a parkolóházból, hajszálon múlott az életük – videó

Az eset Brazíliában történt a hét elején.

A megrázó felvételen – amelyet az utcai térfigyelő kamera rögzített – látható, amint az autó hirtelen áthajt a parkoló falán, és orrával lefelé landol közvetlenül a három nő és a babakocsi mögött az ország délkeleti részén fekvő Balneario Camboriuban – számolt be a hétfői esetről a Hirado.hu.

A járművel együtt az egész fal leomlott, maga alá temetve a parkoló alatt állókat, hírek szerint csodával határos módon azonban senki sem halt meg. A három nő közül egyiküket súlyos sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállítottak kórházba, a másik két nő és a kisbaba könnyebben megsérült.

Az autó sofőrje már nem volt a helyszínen, amikor a közlekedési rendőrök kiérkeztek. A katonai rendőrség jelentése szerint a jármű egy paraguayi családé volt, aki a városba látogatott. A sofőrre végül egy kórházban bukkantra rá, megszondáztatták, de a tesztje negatív lett. Állítása szerint az autó meghibásodott, ennek eredményeként pedig elvesztette uralmát felett, és átment a falon – adta híról a helyi NSCTV.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×