eur:
392.93
usd:
366.33
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Ambulances outside the Royal London Hospital in Whitechapel, east London, as the government refused to rule out introducing further restrictions to slow the spread of the Omicron variant of coronavirus Picture date: Monday December 20, 2021. (Photo by Jonathan Brady/PA Images via Getty Images)
Nyitókép: Jonathan Brady/PA Images via Getty Images

Haldokló lánya életét próbálta megmenteni a mentős, miközben nem tudta, hogy kiért küzd

Egy kanadai apa teljesen összetört azután, hogy megtudta, autóbalesetben meghalt a lánya. Jayme Ericksont mentősként pont ehhez a balesethez riasztották.

Jayme Erickson csak a műszak végén tudta meg, hogy az a sérült, akiért sokáig küzdöttek nem volt más, mint a saját lánya. Az ügy tragédiája, hogy már nem sikerült megmenteni az életét.

Az albertai férfi később elmondta, hogy teljesen összetört, hiányzik egy darab belőle, de folytatnia kell a munkát, mert ezt várják tőle, ez a hivatása - írja a CNN alapján a magyar RTL.

A beleset úgy történt, hogy a lánya és barátnője megcsúsztak a jeges úton és frontálisan ütköztek egy teherautóval.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
A magyar államadósság fontos része, mégis alig tudunk róla valamit: mire jó a Diszkont Kincstárjegy?

A magyar államadósság fontos része, mégis alig tudunk róla valamit: mire jó a Diszkont Kincstárjegy?

Az elmúlt években újra emelkedett a Diszkont Kincstárjegyek (DKJ) aránya a magyar adósságfinanszírozáson belül, azt követően, hogy 2015-2021 között jelentősen visszaesett az állományuk. A Diszkont Kincstárjegy fontos likviditáskezelési eszköz, ezzel tudja ugyanis a finanszírozási igény rövidtávú ingadozását simítani az állam. 2024-ben fontos változások tapasztalhatók ezen a piacon, jelentősen csökkenhet a forgalomban lévő sorozatok száma és hamarosan elindulhat a csereaukciós rendszer.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×