eur:
389.07
usd:
363.59
bux:
68073.37
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A görög Sztefanosz Cicipasz az olasz Lorenzo Musetti ellen játszik a francia nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének első fordulójában a párizsi Roland Garros Stadionban 2022. május 24-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Christophe Petit Tesson

Volt világelsőt kell legyőznie Cicipasznak az elsőségért

Az orosz Medvegyev feladta a mérkőzést.

A volt világelső Novak Djokovic lesz a görög Sztefanosz Cicipasz ellenfele az Asztanában zajló 1,9 millió dollár (820 millió forint) összdíjazású keménypályás férfi tenisztorna döntőjében.

A negyedik helyen kiemelt Djokovic úgy jutott tovább a második szombati elődöntőből, hogy ellenfele, a másodikként rangsorolt orosz Danyiil Medvegyev két szett után feladta a mérkőzést.

A szerb teniszezőnek a vasárnapi lesz a 128. fináléja az ATP-sorozatban, eddigi mérlege 89 győzelem és 38 vereség. Cicipasz mutatója kilenc siker és 13 vereség.

Eredmények, elődöntő

Djokovic (szerb, 4.)-Medvegyev (orosz, 2.) 4:6, 7:6 (8-6)-nál Medvegyev feladta

Cicipasz (görög, 3.)-Rubljov (orosz, 5.) 4:6, 6:4, 6:3

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
A mesterséges intelligencia felveszi a harcot a banki csalásokkal

A mesterséges intelligencia felveszi a harcot a banki csalásokkal

A Visa két új mesterséges intelligencia alapú csalásmegelőző, kockázatcsökkentő megoldást jelentett be, melyek a csalások lehetőségét az azonnali, számlák közötti és az online fizetések esetében csökkentik a Visa hálózatán belüli és azon kívüli tranzakciók esetén is - közölte a társaság. A csalásokról és a fizetési trendekről is szó lesz a Portfolio június 11-ei Financial IT rendezvényén. Regisztráció itt!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×