eur:
393.84
usd:
367.91
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Harry herceg, a brit trónörökös másodszülött fia és jegyese, Meghan Markle amerikai színésznő a londoni Kensington-palota kertjében 2017. november 27-én. Károly walesi herceg londoni hivatala, a Clarence House ezen a napon bejelentette, hogy a 33 éves Harry herceg és a 36 esztendős Meghan Markle novemberben eljegyezte egymást. A közlemény szerint az esküvőt 2018 tavaszán tartják.
Nyitókép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

Európai körúton Harry herceg és Meghan Markle – a királynőt mellőzve

Pedig a programjuk szerint lenne rá lehetőségük.

Szeptember 5-én ismét Európába érkezik Harry herceg és Meghan Markle. A sussexi hercegné egy fiatal vezetőknek rendezett világtalálkozó nyitóeseményén mond majd beszédet Manchesterben, ezután rövid kitérőt tesznek Németországba, ahol a jövő évi Invictus Games-t tartják majd, aztán visszatérnek az Egyesült Királyságba, a herceg ugyanis egy jótékonysági szervezet díjátadóján szólal fel.

A párnak elvileg szerdán (erre a napra esik Diana hercegné halálának 25. évfordulója) és csütörtökön nincsen semmilyen hivatalos elfoglaltsága, így ekkor akár lenne idejük találkozni a királyi családdal. A Daily Mail azonban tényként közölte, hogy a 96 esztendős II. Erzsébet királynőt nem látogatják majd meg, ő ugyanis jelenleg a Skóciában található balmorali kastélyában tartózkodik, míg a hercegi pár a windsori rezidenciájukon száll majd meg. Ráadásul még mindig nem sikerült tisztázni a brit hatóságokkal, hogy milyen védelem illeti meg őket, amikor az országba látogatnak – írja a 24.hu.

Harry legutóbb a királynő platina jubileumi ünnepségsorozata idején találkozott a nagymamájával júniusban, ekkor állítólag mindössze 15 percet tudtak együtt tölteni.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?

Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?

Ismét mozgolódik a magán-nyugdíjpénztári piac, a meglévő négy szolgáltató száma lefeleződik: nyártól már csak a Budapest és a Horizont Magánnyugdíjpénztár marad. A számok azt mutatják, hogy magasabb összegre lett jogosult a megmaradt 51 ezer pénztári tag, mint az a több mint 3 millió, aki 13 éve a kilépés mellett döntött. Csakhogy a maradóknak is választaniuk kell, ha elérik a nyugdíjkorhatárt, és úgy tűnik, hacsak nem haladja meg jelentősen a pénztári járadék összege az állami nyugdíjat, érdemesebb inkább a visszalépés mellett dönteni. Mutatunk egy hüvelykujjszabályt, ami segíthet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 24. 22:41
×
×
×
×