eur:
390.29
usd:
364.24
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Angela Merkel német kancellár, a kormányzó Kereszténydemokrata Unió (CDU) korábbi elnöke Markus Söder bajor tartományi miniszterelnöknek, a Keresztényszociális Unió (CSU) elnökének beszédét hallgatja a párt kétnapos lipcsei kongresszusának második napi ülésén 2019. november 23-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Clemens Bilan

Meglopták egy boltban Angela Merkelt, elvitték a személyi igazolványát is

Hiába volt ott a testőre, ellopták Angela Merkeltől a pénztárcáját egy berlini boltban.

Képzeljük el a jelenetet: a korábbi német kancellár besétál a helyi rendőrőrsre és közli, hogy egy delikátesz-boltban ellopták a nála lévő pénztárcát. Úgy, hogy vele volt a testőre...

Angela Merkel ugyanis nem volt rest, személyesen jelentette az ügyet.

A személyi igazolványa, a jogosítványa és a bankkártyája is eltűnt a tárcával együtt - írja a der Spiegel nyomán mandiner.

A zsebes majd az unokáknak is mesélheti: "egyszer megfújtam egy mami tárcáját, hát nem kiderült, hogy ő volt a német kancellár 16 évig? Tudjátok, a Mutti..."

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×