eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
WASHINGTON, DC - JULY 22: CNN President Jeff Zucker, in the network control room during the Mueller hearings, on July, 22, 2019 in Washington, DC.  (Photo by Bill OLeary/The Washington Post via Getty Images)
Nyitókép: Bill O'Leary/The Washington Post via Getty Images

Eltitkolt viszonya miatt lemondott a CNN elnöke

Lemondott posztjáról szerdán Jeff Zucker, a CNN amerikai hírtelevízió elnöke, miután kiderült, hogy viszonyt folytat egyik kolléganőjével, és erről nem tájékoztatta munkáltatóját - derül ki abból a feljegyzésből, amelyet a CNN médiaügyi riportere, Brian Stelter osztott meg a Twitteren.

A feljegyzésből kiderül, hogy a Chris Cuomo CNN-es pályafutása ügyében folytatott vizsgálat során kérdeztek rá Jeff Zuckernél arra, hogy viszonyt folytat-e az egyik legközelebbi munkatársával, amelyet akkor beismert.

„Szólnom kellett volna, amikor elkezdődött, de nem tettem. Hibáztam. Emiatt ma lemondok” – írta a CNN dolgozóinak Zucker.

A médiavállalat távozó vezetője azt írta, hogy azt kívánja, bárcsak máshogy ért volna véget megbízatása a cég élén, de az ott töltött 9 év „minden percét élvezte”.

Zucker nem nevezte meg, hogy kivel folytatott viszonyt, de Stelter a Twitteren azt írta, hogy Allison Gollusttal, a cég marketingigazgatójával szerettek egymásba. Gollust nem távozik a CNN-től. Közleményt adott ki, melyben azt írta, hogy 20 éve közeli barátok és munkatársak Zuckerrel, de a járvány idején a kapcsolatuk „megváltozott”. „Sajnálom, hogy erről nem szóltunk kellő időben” fogalmazott Gollust.

Chris Cuomo műsorvezetőt amiatt bocsátotta el a hírcsatorna tavaly decemberben, mert kiderült, hogy szabálysértő módon segített testvérének, Andrew Cuomo korábbi New York-i kormányzónak kezelni a helyzetet, miután több nő szexuális zaklatással vádolta meg.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×