eur:
392.91
usd:
366.01
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pixabay.com

Óriási baklövés a Canonnál – a felhasználók itták meg a levét

Több napra leállt a japán multi felhőtárhelye, az újraindulás pedig után szörnyű dologgal szembesültek a felhasználók.

A Canon jó ideje az egyik meghatározó szereplője a professzionális digitális képalkotási piacnak, emellett pedig igyekszik haladni a korral szolgáltatások terén is, így egy ideje az ügyfeleknek felkínálja az image.canon névre hallgató felhőtárhelyet – írja a PC World.

Erre sokaknak pont azért van szüksége, mert a profi gépekkel nagyfelbontású, veszteségmentes képeket készítenek, ami valóban helyigényes dolog.

Azonban minap a hírek arról szóltak, hogy egy szoftverfrissítés alkalmával előállt hiba miatt több napra teljesen elérhetetlenné vált a tárhely, majd amikor mégis újraindult, kiderült,

az ügyfelek ott tárolt fájljai gyakorlatilag teljesen és visszahozhatatlanul eltűntek.

A hiba a teljes ügyfélbázist érinti, minden június 16. előtt feltöltött fotóra és videóra keresztet lehet vetni, mindössze az elmúlt két hónap termését tudták egy biztonsági mentésből visszahozni.

Arról nincs információ, hogy a cég bármilyen formában kártalanítja-e azokat, akiknek így fontos munkája, szellemi tulajdona, érzelmi vagy konkrét értékei vesztek oda. Egyelőre hivatalos közleményben elnézést kér a vállalat a történtek miatt, de valószínű, hogy többen ennél komolyabb lépéseket várnak.

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Már fizetni kellett a velencei belépésért

Már fizetni kellett a velencei belépésért

Több mint 113 ezren léptek be Velencébe csütörtökön, de csak töredékük vette meg a fejenkénti öteurós belépőjegyet - közölte Velence polgármesteri hivatala a városban bevezetett fizetős belépési rendszer első napján. Április 25. nemzeti ünnep volt Olaszországban, ezért az átlagosnál magasabb volt a látogatók száma.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 18:44
×
×
×
×