eur:
393.5
usd:
364.48
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Brüsszel, 2018. február 23.Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke az Európai Unió nem hivatalos brüsszeli csúcsértekezlete után tartott sajtótájékoztatón 2018. február 23-án. (MTI/EPA/Stephanie Lecocq)
Nyitókép: STEPHANIE LECOCQ

Jean-Claude Juncker megszakította nyaralását, kórházba vitték

Azonnali epeműtét vált szükségessé az Európai Bizottság leköszönő vezetőjénél.

Sürgősen meg kell műteni Jean-Claude Junckert, az Európai Bizottság elnökét, ezért a luxemburgi politikus meg is szakította ausztriai nyaralását, és visszatért Luxemburgba - közölte szombaton a brüsszeli testület.

A brüsszeli tájékoztatás szerint a 64 éves Juncker epehólyagját kell sürgős beavatkozással eltávolítani.

Juncker 2014 óta vezeti az Európai Bizottságot, megbízatása október végén jár le, amikor várhatóan a német Ursula von der Leyen váltja a bizottság élén. A politikus 1995-től 2013-ig Luxemburg miniszterelnöke volt, és mintegy húsz éven át a pénzügyminiszteri tisztséget is ő látta el. Juncker nyolc éven át elnökölt az eurózóna pénzügyminisztereit tömörítő, úgynevezett eurócsoport ülésein is.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×