eur:
391.07
usd:
359.29
bux:
72639.75
2024. július 19. péntek Emília
Meghan, Sussex hercegnője érkezik az észak-londoni Mayhew állatmenhelyre 2019. január 16-án. Meghan és Harry herceg, a brit trónörökös, Károly walesi herceg másodszülött fia április végére, május elejére várja első gyermeküket.
Nyitókép: MTI/EPA/Andy Rain

Úton a hercegi baba

Nem hivatalos hétfői értesülés szerint vajúdik Meghan hercegnő, Harry herceg felesége.

A hercegi házaspár első gyermekét várja.

A szülés megindulásáról név nélküli forrásokat idézve egyelőre a Sky News brit hírtelevízió adott hírt hétfő délután, hivatalos forrásból az értesülést még nem erősítették meg.

A hercegnő néhány hónappal ezelőtt annyit elárult, hogy a gyermek érkezése április végére, május elejére várható.

Címlapról ajánljuk
A hőség hatásai: pótolhatatlan veszteségek, brutális anyagi károk

A hőség hatásai: pótolhatatlan veszteségek, brutális anyagi károk

A 2022-es évhez hasonlóan idén is fennáll a veszélye annak, hogy a forróság akár egy százalékkal csökkentse a hazai GDP-növekedést – mondta az InfoRádióban a Gránit Alapkezelő vezető közgazdásza. Regős Gábor szerint leghamarabb október-november környékén derülhet ki, hogy az agrárium a harmadik negyedév végéig milyen mértékben járul hozzá a GDP alakulásához.

Orbán Viktor: nem úgy megy, hogy megkérjük az orosz vagy az ukrán elnököt, hogy ne bombázzon

A miniszterelnök péntek reggel hosszabb interjút adott a Kossuth rádiónak. Szerinte akár az év végére "többségbe kerülhet" a Patrióták Európáért pártcsalád, az EP jelenleg harmadik legnagyobb frakcióját adó tömörülés. A béke szerinte nem úgy érhető el, hogy az orosz vagy az ukrán elnököt megkérjük, hogy ne bombázzon.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×