eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Facebook

Az év leglátványosabb balesete címre esélyesek ezek a képsorok - Videó

Egy BMW-s akkorát ugratott egy acélkorláton, hogy egy alagút felső bejárati pereméről pattant vissza. Senkinek nem történt baja.

A szlovákiai D1-es autópályán csütörtök hajnali ötkor látványos autóbalesetet kapott el az egyik biztonsági kamera. A felvételt a szlovákiai rendőrség a Facebookon közzé is tette.

A hazai sajtóban a HVG.hu-n közölt cikk rövidke videóján az látszik, amint egy BMW-s az autópálya leállósávjában halad, ami ami viszont az alagút előtt elfogy, és egy acél biztonsági korlátban végződik. Erre hajtott rá a BMW-s, a korlát pedig úgy megdobta a kocsit, hogy az felrepülve az alagút bejáratának felső részéről pattant vissza, méghozzá úgy, hogy az aljára esett, ennek köszönhetően a sofőr karcolásokkal megúszta a durvának kinéző történést - a hivatalos közlés szerint.

A sofőr nem volt tudatmódosító szer hatása alatt.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×